Upgrade

Tunggu Dulu!

 

Saya ada tawaran hebat untuk anda! Sebelum anda dapatkan Pakej eBook LAWYER HARTANAH yang berharga RM69 ini, saya ada tawaran yang amat istimewa untuk anda iaitu…

Upgrade Ke Pakej Bersama

40 Soalan Yang Anda Patut Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia (versi eBook)

thumbnail_40so

Buku 40 Soalan Yang Anda Patut Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia yang ditulis oleh Khairul Anuar ini adalah buku Melayu yang pertama menjawab soalan-soalan berkaitan undang-undang tentang pelaburan hartanah. Jadi ianya merupakan teman sempurna untuk Pakej eBook LAWYER HARTANAH ini.

Sebelum ini buku ini hanya boleh didapati dalam bentuk fizikal tetapi kini anda boleh mendapatkannya dalam bentuk eBook juga. Ambil perhatian yang eBook 40 Soalan Yang Anda Patut Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia ini hanya boleh dibeli melalui tawaran ini dan tidak boleh dibeli secara berasingan.

Jadi jumlah keseluruhan yang anda perlu bayar untuk dapatkan Pakej eBook LAWYER HARTANAH dan eBook 40 Soalan Yang Anda Patut Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia cuma:

RM69 + RM29 = RM98 sahaja

 

tempahan (Klik butang di atas untuk membeli Pakej eBook LAWYER HARTANAH
 dan 40 Soalan Yang Anda Patut Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum
 Membeli Rumah di Malaysia)

 

ATAU

 SAYA TAK NAK UPGRADE

Saya hanya mahu Pakej eBook LAWYER HARTANAH: 40 Lagi Soalan Yang Anda Patut Tanya Kepada Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia yang berharga RM69 sahaja.

 

tempahan (Klik butang di atas untuk membeli Pakej eBook LAWYER HARTANAH sahaja)

.

 
 

Leave a Reply